Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Hitri namigi za izboljšanje osebne produktivnosti – z Office 365

V podjetjih obstaja veliko orodij za izboljšanje osebne produktivnosti zaposlenih. Vprašanje pa je, ali se tudi uporabljajo in kako učinkovito se uporabljajo. S paketom storitev v oblaku Office 365 pridobi vodstvo podjetja učinkovita in preprosta orodja za komuniciranje, spremljanje, upravljanje in analiziranje svojega poslovnega okolja. Zaposleni pa orodja za učinkovitejše delo, povezovanje in sodelovanje. Da pa bi ugotovili, ali smo pri izrabi orodij, ki jih imamo v »hiši« uspešni, si lahko pomagamo z BPS (Business Productivity Specialist) strokovnjakom. Ta nam svetuje, kako organizirati svoje delo, da bi bili uspešnejši in da bi podjetje bolje prepoznalo dodano vrednost v nas. Kar nekaj konkretnih trikov, ki vam lahko že jutri olajšajo vsakodnevno delo in prihranijo čas, vam bomo pokazali na predavanju. Tako vam bomo pomagali, da boste svoj dragoceni čas namenili strateškim, kreativnim ali ustvarjalnim nalogam, namesto da ga porabljate za izvajanje operativnih nalog.

Rok Sobiech

Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

Rok Sobiech je strokovnjak za področje poslovne informatike z 10+ letnimi izkušnjami. Sodeloval in vodil je več kot 100 projektov vzpostavitve poslovno informacijskih rešitev v najrazličnejših poslovnih okoljih (ERP, CRM, Office 365 … ). Sodeloval je pri razvoju orodij za poslovno produktivnost in pomagal podjetjem pri optimizaciji poslovnih procesov. V zadnjih letih pa se je osredotočil na produktivnost zaposlenih z izboljšanjem izrabe IT orodij s poudarkom na osebni produktivnosti vsakega posameznika v organizaciji. Je eden izmed prvih certificiranih strokovnjakov z nazivom BPS (Business Productivity Specialist) ter s strani Microsofta prepoznan strokovnjak za Office 365, imenovan "P-Seller".