Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Informacije: Jih res imate, ko jih najbolj potrebujete?

Ste že kdaj razmišljajli o tem, da imate vrzel v svojem poslovanju, ki vas dnevno stane kar nekaj časa in denarja? To je vrzel med informacijami, ki jih vaši ljudje potrebujejo za svoje delo, in med lokacijami, kjer to delo opravljajo. Posledice tega so od panoge do panoge različne, a večinoma jasno vidne in merljive. Pogled od daleč razkrije, da so te vrzeli prisotne na vseh ravneh poslovanja podjetij, ne glede na panogo. Izvedeli boste, kako se zaznavanja in učinkovitega zmanjševanja informacijskih vrzeli v poslovanju lotiti in kakšne posledice lahko iz tega pričakujete.

Leon Panjtar

Comland d.o.o.

Leon Panjtar, product owner in front-end tech-lead v Comlandu, sicer pa podjetnik, tehnični poliglot in strasten zagovornik vrhunske uporabniške izkušnje. Širok spekter interesov in znanj, ki jih stalno nadgrajuje s svojo radovednostjo in sposobnostjo hitrega učenja, združuje v rešitvah, ki nagovarjajo na videz mala vprašanja z velikimi učinki. V predavanju bo na primerih iz prakse predstavil večplastnost jasnih in merljivih posledic, ki jih v podjetjih prinaša poslovanje na papirju. To namreč na različnih ravneh poslovanja podjetij, ne glede na panogo, povečuje razkorak med informacijami in uporabniki teh informacij v prostoru in času. Pa vi – imate informacije, ko jih najbolj potrebujete?