Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako lahko Azure spremeni vaš pristop k zagotavljanju neprekinjenega poslovanja?

Neprekinjeno poslovanje združuje številne planske, pripravljalne in druge aktivnosti, ki so usmerjene v to, da bodo v primeru incidentov ali katastrofe kritične poslovne funkcije nemoteno delovale oziroma, da jih bo mogoče povrniti v delujoče stanje v sprejemljivo kratkem času. Seveda IT storitve, kot gradniki poslovnih funkcij, v teh naporih igrajo ključno vlogo. Azure storitve s svojimi unikatnimi lastnostmi (npr. kapacitete, neprimerljivi poslovni modeli, ekonomika, ...) nezadržno spreminjajo koncepte in pristope k zagotavljanju povrnitve IT storitev. Ključni vprašanji pa sta: KJE in KAKO te lastnosti izkoristiti v svoj prid?

Boštjan Virant

S&T Slovenija d.d.

Boštjan Virant se je pridružil podjetju S&T Slovenija leta 2011 kot prodajni svetovalec za področje Microsoft rešitev in storitev. Pred tem je bil 9 let v različnih vlogah del Microsoftove skupine za storitve. Na področju IT v različnih vlogah deluje že 25 let, zadnjih nekaj let pa se še posebej posveča področju privatnih in javnih oblakov ter spremembam, ki jih omenjena infrastruktura in storitve prinašajo.