Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kompleksno razmišljanje v agilnih organizacijah

Problemi, s katerimi se danes srečujejo organizacije, so veliko kompleksnejši kot kadarkoli v preteklosti in tradicionalno linearno razmišljanje ne zagotavlja več učinkovitega odziva na te nove razmere. Mnogi strokovnjaki se strinjajo, da imajo razvojne ekipe lastnosti kompleksnih prilagodljivih sistemov in zato si bomo pogledali, kako v agilnih organizacijah uporabiti kompleksno razmišljanje za učinkovitejše prilagajanje spremembam ter sprejemanje hitrih in tveganih odločitev v današnjem kompleksnem okolju.

Voranc Kutnik

Agilspot d.o.o.

Voranc Kutnik je certificiran ScrumMaster in Scrum Product Owner, edini Management 3.0 trener v Sloveniji in organizator konference o agilnih metodologijah Agile Slovenia. Po 10. letih dela v IT-ju se odločil, da so agilne metodologije tisto s čimer se želi ukvarjati v prihodnje in zato ustanovil podjetje Agilspot d.o.o., v okviru katerega se ukvarja z izobraževanji na področju agilnih metodologij in s svetovanjem pri uvajanju agilnosti in metode Scrum. Je eden od začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v Slovenskem prostoru.