Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Nadgradnja Dynamics CRM in prehod v oblak

Predstavitev tehničnih možnosti nadgradnje rešitve Dynamics CRM in različnih scenarijev. Še posebej se bomo osredotočili na nadgradnje, ki vključujejo prehod več zaporednih verzij (npr. Dynamics CRM 2011 do Dynamics CRM 2016). Pregled najpogostejših napak, tehničnih omejitev in priporočil dobre prakse. V drugem delu bomo predstavili možnosti prehoda iz postavitve Dynamics CRM "on-premise" v oblak.

Jure Jesenovec

INNITO d.o.o.

Jure Jesenovec je izkušen strokovnjak na področjih Dynamics CRM rešitev, razvoja kompleksnih integracij in specializiranih rešitev. V več kot 10 letih delovnih izkušenj je pridobil poglobljeno razumevanje poslovnih potreb na številnih področjih, med drugim v letalski industriji, proizvodnji, oglaševanju in storitvenih dejavnostih.  

Urša Lipovž

INNITO d.o.o.

Urša Lipovž je v podjetju INNITO d.o.o. zaposlena že slabih 5 let in v tem času je pridobila vrsto izkušenj na področju Microsoft Dynamics CRM-ja. Od vodenja projekta vpeljave CRM rešitve pri stranki do same implementacije rešitve (s sinhronizacijo z zalednimi sistemi) ali nadgradnje v nove verzije. Pred tem je delala na področju podatkovnih baz in programiranja v Javi.