Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Naj se poročila izdelajo sama - Power BI

Se vam dogaja, da v podjetju več ur ali celo dni čakate na preprosta poročila ali še slabše, da vodstvo podjetja od vas in drugih zaposlenih predolgo čaka poročila, potem se pa celo zgodi, da so ta pomanjkljiva, neustrezna ali celo napačna? Da bi se temu izognili, se nam pridružite na predavanju z naslovom »Naj se poročila izdelajo sama - Power BI«. Priznamo, da ni ravno tako preprosto. Vas bomo pa seznanili, kako pravilno pripraviti vire podatkov za njihovo uspešno povezovanje na Power BI. Pokazali, kako pripraviti poročila za skupno rabo in izmenjavo, kako poteka njihovo osveževanje in vzdrževanje. Za konec pa vam obljubljamo še konkretne primere uporabe Power BI poročil iz različnih virov podatkov.

Drago Brumen

Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

Drago Brumen se ponaša s 15 letnimi izkušnjami s področja načrtovanja, razvoja ter implementacije IT rešitev, sodeloval je na številni projekti, katerih cilj je bila optimizacija delovnih procesov ter povečanja učinkoviti poslovanja. Sodeloval je na projektih uvajanja vitke proizvodnje, optimizacije ter vzpostavitve logističnih IT rešitev, v zadnjih letih pa se predvsem posveča izzivom, ki jih prinaša  poslovne analitika ter orodja za še učinkovitejša poslovna odločanja (BI). Drago je tudi s strani Microsofta priznan strokovnjak za Power-BI, imenovan P-seller (P-TSP).