Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

OneDrive for Business – od grdega račka do belega laboda

OneDrive for Business postaja temelj Microsoftove ponudbe v oblaku za pisarniško delo – Office 365, kar je v nedavni raziskavi rešitev EFSS potrdil tudi Forrester (http://reprints.forrester.com/#/assets/2/108/'RES123983'/reports) in ODfB uvrstil med top 3! To je ogromen korak naprej k uresničevanju zavez za izgradnjo najboljšega orodja za sinhronizacijo datotek, kar bo pripomoglo k večji produktivnosti posameznikov. K takemu rezultatu raziskave je zagotovo odločilno pripomogel tudi novi NGSC klient za sinhronizacijo datotek, ki odpravlja večino pomanjkljivosti, ki jih je imel, zdaj že stari, klient Groove. Na vidiku je tudi še cela kopica izboljšav, ki jih bomo na predavanju delili z vami in vam na podlagi praktičnih primerov pokazali, kako lahko ODfB postane vaš ultimativni prostor za hrambo in deljenje datotek v poslovnem okolju.

Luka Perne

Microsoft d.o.o.

Luka Perne je zaposlen na Microsoft Slovenija kot Tehnološki svetovalec za partnerje. Večinoma se posveča storitvam v oblaku in njihovi uporabi v poslovnih okoljih.  

Uroš Kastelic

Microsoft d.o.o.

Uroš Kastelic se na Microsoftu primarno ukvarja s tehničnim aspektom storitev Office 365. Strankam pomaga razreševati tehnična vprašanja in jih povezati s produkti ter tehnologijami za boljšo produktivnost in sodelovanje. Preden se je pridružil Microsoftu je Uroš več let delal kot razvijalec poslovnih rešitev, katere so slonele na Microsoftovih tehnologijah.