Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Tehnični vidik vzpostavitve CPM (Corporate Performance Management) rešitve

Tekom delavnice si bomo ogledali kaj se skriva pod pokrovom vpeljave CPM poslovne rešitve. Prikazali bomo kakšna je pot razvoja in implementacije BI rešitve z uporabo namenskih Microsoft orodij SQL server, MS Office, MS Power BI in namenskega analitičnega orodja Pyramid Analytics za izgradnjo naprednih nadzornih plošč ter planskega orodja Kepion. Udeleženec delavnice bo dobil predstavo kako se izgradi podatkovno skladišče, analitični model OLAP ter kako te podatke vizualno predstavi s pomočjo različnih orodij.

Boštjan Kustec

ADD d.o.o.

Zaposlen je v podjetju ADD kot projektni vodja programa BI. Pokriva celotno področje poslovne inteligence, posebej je specializiran za arhitekturo BI rešitev. Svojo poklicno pot je začel kot programer na Ministrstvu za notranje zadeve, kjer si je nabral veliko znanja na področju programiranja. Pred 9 leti se je začel ukvarjati s poslovno inteligenco. Sodeloval je pri implementaciji velikih BI sistemov, ki pokrivajo področje skladiščenja, analiziranja, nadzora in planiranja. Ima izkušnje z vodenjem in razvojem rešitev na področju analize in prenove poslovnih procesov, integracije ter zagotavljanja kakovosti podatkov.  

Borut Olenik

ADD d.o.o.

Zaposlen je v podjetju ADD d.o.o. kot višji svetovalec za področje poslovne inteligence in razvoj aplikacij. V podjetju ADD d.o.o. je 10 let. Poklicno pot je začel, kot razvijalec spletnih aplikacij in CRM aplikacij. V zadnjih letih se večinoma ukvarja s poslovno inteligenco, še posebej na področju vizualizacije podatkov (Power BI, Pyramid Analytics), planiranje (Kepion).