Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Upravljanje mobilnih naprav iz oblaka – Intune

Primerjava različnih ponudnikov mdm storitev. Razvoj Intune-a in predstavitev funkcij. Praktični prikaz v živo (kako si ustvarite preizkusno različico in sami preverite opcije, ki jih Intune ponuja. Pregledali bomo upravljanje Intune konzole, nastavitve, dodeljevanje licenc, vpisali bomo Iphone v Company portal, nastavili osnovne varnostne politike, namestili programske pakete in še kaj)

Nikola Pejovič

COMPAREX d.o.o

Sistemski analitik z močnim, razvojno usmerjenim ozadjem in dokazanimi referencami, na večkrat precej zapletenih tehničnih rešitvah. V svojih več kot 20 letnih izkušnjah na različnih področjih IT-ja sem prehodil pot od sistemskega administratorja, inženirja, do vodje projektov, vodje infomatike, razvijalca in implementatorja poslovnih in tudi spletnih aplikacij. Odličen pri ugotavljanju in prevajanju poslovnih potreb v visokokakovostne trajnostne rešitve, ki zagotavljajo dolgoročno vrednost.