Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows 10 na vsako napravo!

Maja mineva 10 mesecev od izzida Windows 10. Na predavanju si bomo ogledali, kakšnme spremembe je prinesel in kako rešuje izzive v hitro spreminjajočem svetu. Po predstavitvi Windows 10 družine in najpogosteje omenjanih funkcionlanosti, kot so vrnitev Start menija, Universal Windows Platform, Continnum in Cortana se bomo nekoliko dalj časa pomudili pri orodjih in tehnologijah za nameščanje in prilagajanje namestitev Windows 10, nadgradnji, upravljanju in varnostnih izboljšavah v Windows 10.

Slavko Kukrika

Slavko Kukrika s.p.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred šestnajstimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Največ časa posveča operacijskim sistemom, sistemom za upravljanje omrežij in virtualizaciji. Opravil je več kot 110 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2012, Windows 10 in virtualizacijo ter vodi praktične vaje na Microsoftovih konferencah. Redno nastopa na večjih dogodkih in predava v izobraževalnem centru Telekom. Čeprav mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je Slavko nadvse zanimiv in prijazen fant.