Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Dialog s hišo (ali komu se meša?)

Klepetalni roboti (chat bots) postajajo vse bolj razširjeni in uporabljani na številnih področjih. Na tem predavanju boste spoznali, kako se razvoja takšnega robota lotiti na Microsoftovi platformi in kako izkoristiti možnosti, ki jih ta ponuja. Robotu bomo s pomočjo inteligentne storitve za razumevanje jezika LUIS vgradili nekaj človečnosti in to dopolnili še z drugimi storitvami iz družine Microsoft Cognitive Services. Rdeča nit predavanja bo pogovor z botom, ki budno skrbi nad dogajanjem v domači hiši, spremlja dogajanje v okolici in ubogljivo izvrši vsak lastnikov ukaz. In kaj na vse to poreče Cortana?

Andrej Tozon

ANT Andrej Tozon s.p.

Andrej se že vrsto let aktivno ukvarja z razvojem sodobnih programskih rešitev, ki temeljijo na Microsoftovih namiznih, mobilnih in spletnih tehnologijah. Pri razvoju aplikacij največji poudarek daje oblikovanju uporabniških vmesnikov in omogočanju kar najboljše uporabniške izkušnje. Kot svetovalec pomaga podjetjem pri uvajanju najnovejših tehnologij v lastne razvojne procese, poleg tega pa svoje znanje redno deli na lokalnih konferencah in srečanjih razvijalskih uporabniških skupin. Za svoje delo na področju razvoja odjemalskih tehnologij je pridobil naziv Windows Development MVP. V zadnjem času svoj prosti čas namenja razvoju rešitev za krmiljenje "pametnih" hiš. Najdete ga na Twitterju pod imenom @andrejt.