Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Digitalna preobrazba in učinkovito poslovanje brez papirja

V današnji informacijski družbi vse več področij življenja prežemajo sodobne informacijske in komunikacijske tehnologije. Z besedno zvezo digitalna preobrazba oziroma digitalna transformacija označujemo dejstvo, da digitalne tehnologije ne le olajšujejo stare, temveč tudi omogočajo povsem nove, revolucionarne načine, kako kaj počnemo. Poslovanje v tretjem tisočletju tako dobiva nove priložnosti in nov zagon. Mnogo rutinskih, nekreativnih in zamudnih nalog, ki smo jih še do pred kratkim opravljali ročno, je danes mogoče zelo optimizirati ali celo avtomatizirati. Na predavanju bomo govorili o spremembah, ki so potrebne za uvedbo brezpapirnega poslovanja in o sodobni tehnologiji, ki poenostavlja poslovne procese in optimizira izmenjavo dokumentacije. Vse spremembe in orodja za optimizacijo pa preverili tudi v kontekstu neposrednih in posrednih učinkov, ki jih digitalna preobrazba prinese.

Slavko Frelih

PRONET, Kranj, d.o.o.

Slavko Frelih, direktor operative v podjetju PRONET Kranj, ima dolgoletne izkušnje s področij informatike, prodaje, tehnične podpore in vodenja projektov. Pri svojem delu se vsakodnevno srečuje z informacijskimi rešitvami, ki pomagajo podjetjem do boljših poslovnih rezultatov. Področja njegovega delovanja in svetovanja so predvsem avtomatizacija poslovnih procesov, uvedba e-poslovanja ter avtomatizacija izmenjave podatkov z računovodstvom.