Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

ExpressRoute Telekoma Slovenije – hitra zasebna povezava do Azure

ExpressRoute je hitra, zanesljiva in varna zasebna povezava med vašim podatkovnim centrom in oblačnimi storitvami Microsofta. S povezavo "mimo interneta" do 10 Gb/s omogoča razširitev obstoječega IKT okolja s storitvami Microsoft Azure, Office 365 in Dynamics 365. V predavanju bodo predstavljeni vsi gradniki za vzpostavitev ExpressRoute Telekoma Slovenije, ki podjetjem vseh velikosti omogoča izgradnjo učinkovitih hibridnih IKT okolij in scenarijev uporabe za zagotovitev najsodobnejših in stroškovno predvidljivih informacijskih rešitev.

Tomaž Šmid

Telekom Slovenije d.d.

Tomaž je v Telekomu Slovenije produktni vodja za Microsoft oblačne storitve z 20-letnimi izkušnjami na področju načrtovanja in vpeljave najzahtevnejših informacijskih rešitev. Več kot 5 let je bil tudi del Microsoft Services ekipe. Specializiral se je za izvedbo analiz zrelosti informacijskih sistemov in načrtovanjem digitalne transformacije podjetij. Nosilec mnogih tehničnih in svetovalnih certifikatov Microsofta, je tudi Microsoft P-Seller za Office 365.  

Mitja Jenček

Telekom Slovenije d.d.

Mitja je v Telekomu Slovenije vodja teama za Jedrno IP/MPLS in SDN omrežje kjer se ukvarja z upravljanem in načrtovanjem IP/MPLS omrežja Telekoma Slovenije. Sodeloval je pri pripravi vseh večjih infrastrukturnih projektov na IP/MPLS omrežju Telekoma Slovenije, ravno tako načrtuje in upravlja z omrežji poslovnih večjih poslovnih uporabnikov (MJU-HKOM, NLB). Mitja je certificiran strokovnjak z področja omrežnih rešitev in član upravnega odbora SINOG (Slovenian Network Operation Group).