Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Hololens v kuhinji

Teoretične osnove razvoja za Hololens smo na NT konferenci spoznali lani. Letos nas holografski razvoj čaka v praksi. Naučili se bomo, kako analizirati okolico, da lahko na izbrani prostor učinkovito umestimo hologram ter kako ga upravljati z gestami in glasovnimi ukazi. Povezali se bomo z zalednimi sistemi in iz njih črpali informacije, ki bodo razširjeno resničnost naredile še bolj koristno, spoznali različne načine namestitve ter na koncu ustvarjeno aplikacijo tudi namestili na napravo.

Dušan Zupančič

GORENJE gospodinjski aparati, d.d.

Dušan Zupančič je predavatelj z dolgim predavateljskim stažem na področju razvoja. Zadnjih 10 let deluje predvsem kot Solution Architect na večjih mednarodnih projektih, trenutno pa se v podjetju Gorenje d.d. ukvarja z aplikacijo za mobilne naprave za Gorenjeve povezljive gospodinjske aparate in storitvami za čarovnike, ki bodo v pomoč uporabnikom aparatov preko različnih aplikacij.  

Rok Bermež

Kompas Xnet

Rok Bermež works as a Software Engineer and Microsoft Certified Trainer at Kompas Xnet. His primary interests include cloud computing and web development. With extensive experience in development and architecture he participated in many projects and since the CTP release of Windows Azure much of those projects are based on Windows Azure platform. Rok has been delivering courses, writing code and speaking at conferences and community events on Microsoft technologies for the last couple of years. You can find him at http://xblogs.kompas-xnet.si/ and on Twitter (@Rok_B).