Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Implementacija CRM - preskočite ovire na poti do cilja

Razmišljate o vzpostavitvi CRM? Se pripravljate na oblikovanje CRM zahtev, na CRM projekt? Potem je to predavanje brez dvoma za vas, saj bo osvetlilo dobre prakse s področja implementacij Dynamics 365 / CRM rešitev (v oblaku), a tokrat z nekoliko drugačnim poudarkom. V ospredju ne bo predstavitev Dynamics platforme in funkcionalnosti, kot takšnih, temveč se bo Matej posvetil predvsem tistim korakom, izzivom in odločitvam, katerim v prodajnem in implementacijskem ciklu pogosto ne namenimo dovolj pozornosti ali jih morda celo spregledamo. So pa ključne za uspešnost projekta. Implementacija CRM namreč lahko pokriva številna vsebinska področja, procese, pokriva komunikacijo skozi številne komunikacijske kanale in pokriva integracije številnih zalednih aplikacij, ki podatke izmenjujejo z oblakom. In še in še. Načelno velja, da večji kot je obseg projekta, več izzivov lahko pričakujemo na poti do cilja, a z dobro pripravo na projekt, dobro zasnovo rešitve in zahtev, lahko glavnino teh obidete že v postopku izbora izvajalca / pred začetkom uvedbe. Spoznajte kako.

Matej Košir

IN2 d.o.o. Koper

Matej zadnjih dvanajst let deluje na področju implementacije in pozicioniranja različnih poslovnih rešitev za (velike) naročnike v različnih industrijah. V preteklih letih je bil dejaven predvsem na področju brezpapirnega poslovanja in e-dokumentnih sistemov, zadnjih šest let pa se posveča CRM rešitvam, ki temeljijo na platformi Dynamics 365. Matej je danes v podjetju IN2 zadolžen za pozicioniranje lastnih CRM rešitev, razvoj ključnih vertikal (Insurance, Banking & Utility) in Adriatic trgov. Je član Microsoftovega programa »P-Seller«, katerega člani, s specializiranimi znanji, predstavljajo razširjeno Microsoftovo prodajno ekipo.