Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kaj se dogaja z mojimi podatki v Office 365?

Office 365 omogoča organizacijam uporabo storitev, kjer se hranijo različni podatki, v vedno večjih količinah (e-pošta, dokumenti, ipd.). Kako in na kakšen način lahko vidimo kaj se dogaja s temi podatki v Office 365 okolju? Kako lahko poskrbimo za daljšo hrambo pomembnih podatkov? Kako najdemo pravi podatek v naši organizaciji? Kakšna so obnašanja naših uporabnikov pri dostopih do teh informacij? V sklopu predavanja bomo odgovorili na takšna in drugačna vprašanja, ter skozi demonstracijo pogledali kako lahko zaščitimo Office 365 okolje z naprednimi mehanizmi za zaščito in skladnost.

Uroš Kastelic

Microsoft d.o.o.

Uroš Kastelic se na Microsoftu primarno ukvarja s tehničnim aspektom storitev Office 365. Strankam pomaga razreševati tehnična vprašanja in jih povezati s produkti ter tehnologijami za boljšo produktivnost in sodelovanje. Preden se je pridružil Microsoftu je Uroš več let delal kot razvijalec poslovnih rešitev, ki so slonele na Microsoftovih tehnologijah.