Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kdaj in zakaj v razvoj vključiti sistemce?

Hitrost je pomembna pri razvoju rešitev, ker se konkurenčni boj zaostruje. Na predavanju bomo odgovorili na vprašanje, kako ohraniti zanesljivost, varnost, kljub hitremu razvoju. Dotaknili se bomo celotnega življenjskega kroga rešitev – od zasnove, preko vpeljave in uporabe, do upokojitve.

Boštjan Gspan

Microsoft d.o.o.

Boštjan Gspan je od leta 2016 v korporaciji Microsoft Operations Consultant« (svetovalec na področju procesov upravljanja informacijskih storitev). V tej vlogi pomaga strankam optimizirati procese zagotavljanja informacijskih storitev. Pred tem je od leta 2004 v podjetju Microsoft delal kot tehnični skrbnik strank. V tej vlogi je izvajal tudi preventivne dejavnosti, ki izboljšajo delovanje informacijske tehnologije za podporo poslovanju podjetij. Spoznal je, da so največje izboljšave možne z izboljševanjem procesov za zagotavljanje informacijskih storitev, zato se je poglobil v ITIL in dosegel naziv ITIL v3 Expert. Od leta 2014 je Boštjan Gspan področni strokovnjak za procese v IT v korporaciji Microsoft (WW SME – Microsoft worldwide ITSM Community Subject Matter Expert) Bil je predavatelj na vseh dosedanjih NT konferencah.