Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Mobilno poslovno poročanje

Predavanje bo osredotočeno na prikaz izgradnje in uporabe mobilnih poročil v Reporting services. Poročila so optimizirana za mobilne naprave in povezane z vašimi podatki (on-prem). Poročila uporabljajo različna vizualizacijska orodja za kakovosten prikaz podatkov. Z uporabo SQL Server Mobile Report Publisher lahko na enostaven in hiter način naredimo SQL Server Reporting Services mobilno poročilo, ki se prikaže na praktično vseh velikostih zaslona na isti način z uporabo fleksibilnih mobilnih elementov poročila.

Boštjan Kustec

ADD d.o.o.

Zaposlen je v podjetju ADD kot projektni vodja programa BI. Pokriva celotno področje poslovne inteligence, posebej je specializiran za arhitekturo BI rešitev. Svojo poklicno pot je začel kot programer na Ministrstvu za notranje zadeve, kjer si je nabral veliko znanja na področju programiranja. Pred 10 leti se je začel ukvarjati s poslovno inteligenco. Sodeloval je pri implementaciji velikih BI sistemov, ki pokrivajo področje skladiščenja, analiziranja, nadzora in planiranja. Ima izkušnje z vodenjem in razvojem rešitev na področju analize in prenove poslovnih procesov, integracije ter zagotavljanja kakovosti podatkov.