Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Odločitev je vaša

Ste naveličani informacijskih rešitev, ki tratijo vaš čas, namesto da bi podpirale vaše odločitve? Vas na poti resnične digitalizacije poslovanja ovira toga zakonodaja ali poslovni sistem, ki je bil zamišljen in izdelan v prejšnjem tisočletju? To so osnovni problemi, s katerimi smo se soočali tudi sami. Potem smo naredili Next. Platformo, ki se ukvarja samo in izključno z uporabnikom. Različne vire informacij povezuje v en sam spletni vmesnik in vam na enem mestu postreže s ključnimi poslovnimi kazalci in trendi, z generičnim iskalnikom vsebin v kateremkoli vašem zalednem sistemu, z izbranimi dokumenti, računi in pogodbami, ki vas res zanimajo in kjer ste res vpleteni v proces... Spoznajte Next, narejen je točno za vas!

Marjan Kaligaro

SRC d.o.o.

Z različnimi vidiki razvoja programske opreme se ukvarjam že preko 15 let. V tem času sem tako ali drugače preizkusil praktično vse vloge, ki pri razvoju programske opreme nastopajo. V zadnjem obdobju se ukvarjam predvsem z razvojem platforme, ki omogoča resnično digitalizacijo poslovanja, ki v ospredje postavlja uporabnika oz. uporabniško izkušnjo.