Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Operations Management Suite (OMS) v 60 min

Operations Management Suite (OMS) je Microsoftova oblačna storitev za IT upravljanje. Omogoča vam upravljanje in zaščitito vaše infrastrukture, ki se lahko nahaja v vašem podatokovnem centru, ali pa v oblaku. Ker je OMS implementiran kot oblačna storitev, je sama vzpostavitev enostavna in hitra, potrebuje pa minimalne investicije v infrastrukturo. Nove funkcionalnosti v storitvi dobite na voljo avtomatsko, kar vam prihrani stroške vzdrževanja in nadgradnje. Na predavanju se bomo dotaknili komponent OMS s poudarkom na funkcionalnosti Log Analytics, večji del predavanja pa bo namenjen živim demonstracijam.

Andrej Kašnik

Microsoft d.o.o.

Andrej je na Microsoftu svetovalec za področje varne infrastrukture v ekipi Microsoft Services. Primarno se ukvarja z implementacijo rešitev na Azure platformi s poudarkom na IaaS in Operations Management Suite. Izkušnje ki jih bo delil z vami je pridobival tako pri slovenskih, kot večjih tujih organizacijah.  

Robert Potočnik

Microsoft d.o.o.

Robert Potocnik je na področju IT-ja aktiven že skoraj 20 let. Leta 2013 se je pridružil Microsoftu kot svetovalec za področje infrastrukture, zadnja leta pa je zaposlen kot arhitekt v Microsoft World Wide Cloud Infrastructure Center of Excellence.