Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

PosITa storitve v oblaku - Multi Vendor Cloud

Zagotavljanje visoke razpoložljivosti IT-storitev zahteva dobro načrtovanje in skrbno izvedbo, kar pa je neposredno povezano s (pre)visokimi stroški. Posledično je skoraj nemogoče zadostiti obema zahtevama in ta napor je za IT-osebje prava nočna mora. Z oblačnimi storitvami PosiTa in najemnim modelom osnovne infrastrukture pa lahko dosežete prav to! Na eni strani je z ustrezno in podvojeno osnovno infrastrukturo zagotovljena visoka razpoložljivost, na drugi pa najemni model na način »pay as use« pomeni nižji TCO (skupni stroški lastništva). Na predavanju bomo pokazali kako smo se oblačnih storitev lotili v Pošti Slovenije z različnima ponudnikoma Microsoft - Azure Pack, HP - Helion Openstack.

Benjamin Tomažič

Pošta Slovenije d.o.o.

Benjamin se je Pošti Slovenije pridružil leta 2016 v Področje prodaje in razvoja informacijskih storitev. Ima 24 let izkušenj na področju informacijskih storitev od tega 16 let v bančnem informacijskem okolju. V informacijskih okoljih je vodil kompleksne informacijske projekte, ki so omogočali hitrejše, varnejše in učinkovitejše delo. Njegove aktivnosti so usmerjene v načrtovanje in razvoj naprednih oblačnih storitev.