Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

SharePoint + K2 = application & workflow = 30 min

Vsi vemo, "čas je denar". In dejansko lahko znatne prihranke časa (in denarja) ustvarimo ravno skozi avtomatizirane procese. Običajno to pomeni drage programske rešitve, zakomplicirane implementacije in vsakič ko pride v poslovnem procesu do sprememb, zunanje izvajalce. Kaj pa, če se vsemu temu lahko izognete? Kaj, če lahko sami naredite poslovno aplikacijo in delovni proces takrat, ko ga potrebujete, če obstoječe spreminjate sami. Skratka, ste gospodar svojih poslovnih aplikacij in procesov. Pokazali vam bomo, tako v teoriji kot v praksi, kako lahko zgradite poslovno aplikacijo in delovni proces, ki bo integriran z zunanjimi podatki (CRM), npr. za evidenco pogodb.

Arben Kastrati

Konica Minolta Slovenija d.o.o.

Arben Kastrati ima 10 let izkušenj na področju IT, ki zajemajo vse od sistemske administracije do vodenja projektov. Kot svetovalec se ukvarja z različnimi rešitvami od zajema in prepoznave dokumentov do dokumentnih in procesnih platform ter integracijo sistemov (DMS, BPM, ERP, CRM). Posebno pozornost posveča “Low-Code” rešitvam, ki omogočajo hitrejšo izdelavo rešitev in prilagodljivost.