Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Uvajanje ERP sistema Microsoft Dynamicx AX v EDP Elektro Ljubljana

Prezentacija vsebuje predstavitev uvajanja rešitve ERP sistema Microsoft Dynamicx AX v največjem slovenskem EDP, Elektro Ljubljana. Opisuje projekt od začetka do izvedbene faze in izkušnje, pridobljene v času uvajanja in po prehodu v produkcijo. Poseben poudarek bo na integraciji z obstoječimi satelitskimi sistemi in njihovem nemotenem delovanju po uvedbi rešitve.

Adila Skrbinac Slomić

Informatika d.d.

Adila Skrbinac Slomić sem svoje delovne izkušnje nabirala v veliko panožno različnih podjetjih, proizvodnih, storitvenih, telekomunikacijskih, … Čeprav sem sodelovala na vseh nivojih uvajanja informacijskih rešitev, osebno se največ nagibam k uporabniku najbližjem nivoju. Zato se nenehno zalagam za implementacijo uporabniških vmesnikov z zadostno mero fleksibilnosti in sicer tako, da ga uporabnik prilagodi glede na svoje izkušnje, želje in potrebe. V podjetju Informatika d.d., ponudniku in izvajalcu informacijske podpore distributerjem električne energije in njihovim povezanim družbam, sem zaposlena od leta 2011, kot projektant specialist. Na projektih uvajanja ERP sistema Dynamics AX v elektrodistribucijska podjetja pokrivam področje integracije številnih zalednih sistemov, ki podatke izmenjujejo skozi ESB komunikacijski kanal.  

Mija Glogoški

Elektro Ljubljana

 

Mojca Janušić

Elektro Ljubljana