Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

V 16. hitrosti - DNS, DHCP in IPAM v Windows server 2016

Predavanje v 16. hitrosti bo pokrilo področja treh ključnih storitev v Windows okolju v njem bodo predstavljene nove funkcionalnosti ter izboljšave na področju DNS storitve z njenimi politikami, visoko-razpoložljive DHCP storitve ter upravljanja in nadzora omrežnih funkcij s pomočjo orodja IPAM.

Luka Manojlovic

MA-NO d.o.o.

Luka Manojlović od leta 1998 skrbi za manjša in srednje velika podjetja na goriškem – specializiran za področje strežniške in omrežne infrastrukture deluje kot zunanji sistemski administrator, načrtovalec in izvajalec IT projektov. Leta 2008 je zaradi svojega udejstvovanja in angažiranja v skupnosti prejel Microsoftov naziv MVP (tedaj za področje varnosti) kasneje pa za področja upravljanja in nazadnje oblačne infrastrukture in virtualizacije. Zadnja leta se posveča predvsem virtualizaciji, sledi trendom moderne implementacije podatkovnih centrov, ki se gibljejo v smeri »software defined« tako na nivoju diskovja kot omrežji. Z nastopi na večini regionalnih konferenc širi znanje in izkunje pridobljene v praksi s kolegi iz skupnosti in prav te izkušnje bo delil tudi na prihajajoči NT Konferenci.