Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Vpeljava in uporaba Azure Multi-Factor Authentication

Kraja gesel je že dolgo časa ena največjih groženj za informacijsko varnost vsakega okolja. Proti kraji gesel se že dolgo borimo na različne načine kot so uporaba pametnih kartic in več faktorska prijava, ki temelji na enkratnih geslih. Microsoft Multi Factor Avtentikacija (MFA), ki temelji na storitvah v oblaku omogoča zaščito tako storitev v oblaku (Azure, Ofifce 365) kot tudi storitve, ki jih upravljamo na lastnem podatkovnem centru (npr. Remote Desktop Gateway), kot bo tudi prikazano v demonstracijah.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Aktive Directory.