Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows 10 – prvi dve leti

Windows 10 je med nami že skoraj dve leti in od takrat je operacijski sistem dobil tri funkcionalne posodobitve. Kaj se je od izida spremenilo in kaj je prinesel Creators Update? V tem času se je nabralo veliko izkušenj, pa tudi mnoge napovedi so postale bolj oprijemljive. Na predavanju bomo povzeli glavne prednosti operacijskega sistema Windows 10, kakor tudi glavne funkcionalnosti in dejstva, ki jih mora poznati vsak skrbnik računalniškega omrežja.

Slavko Kukrika

Slavko Kukrika s.p.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred sedemnajstimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Največ časa posveča operacijskim sistemom, virtualizaciji in oblaku Microsoft Azure. Opravil je več kot 110 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2016, Windows 10 in virtualizacijo ter redno nastopa na večjih dogodkih in predava v izobraževalnem centru Telekom. Kljub nazivu Microsoft Most Valuable Professional (MVP) mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je pa vseeno nadvse zanimiv in prijazen fant.