Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Windows Defender ATP – Nov in svež pogled na varnost v Windows okoljih

Verjetno bo marsikdo zmajeval z glavo, ko damo v isti stavek Microsoft in varnost. Vendar, ne sklepajte prehitro. Windows Defender Advanced Threat Protection v okolju Windows 10 prinaša številne novosti in inovacije. Skozi predavanje vam bom predstavil Microsoftove rešitve na področju varnosti in se dotaknil kratic kot so ATA, ATP, AAD, AIP.

Robert Turnšek

NIL

Robert je eden vodilnih strokovnjakov za tehnologije računalništva v oblaku, podatkovnih centrov in omrežij podjetij Cisco, VMware in Microsoft. Robert Turnšek je prvi v Sloveniji s certifikatom Microsoft P-Seller (P-TSP) za področji zasebnega in hibridnega oblaka, njegovo delo na področju Microsoftovih rešitev pa je usmerjeno predvsem v pozicioniranje, demonstriranje, načrtovanje ter implementacijo rešitev Azure ter Office 365. Naziv še dodatno potrjuje njegove kompetence ter bogate izkušnje s področja Microsoftovih tehnologij ter rešitev v oblaku, poleg certifikata P-Seller (P-TSP) pa je Turnšek še nosilec številnih certifikatov podjetij Cisco in VMware ter ima bogate izkušnje z načrtovanjem in implementacijo rešitev v oblaku.