Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Zgradite Virtualni podatkovni center v Azure

Predavanje bo osredotočeno na funkcionalnosti področij Azure Compute, Storage in Networking s poudarkom na načinih, kako zgraditi okolje za gostovanje poslovnih aplikacij v Azure. Predstavljene bodo ključne novosti ter postopki, kako lahko z uporabo povezave ExpressRoute in nove tehnologije Virtual Network Peering zgradite visoko zmogljivo omrežje v Azure. Dotaknili se bomo tudi varnostnih zmožnosti, ki vam omogočajo višji nivo kontrole in nadzora za implementacijo varnih omrežij, namenjenih aplikacijam in storitvam v Azure. Navsezadnje bo predstavljen koncept Virtualnega podatkovnega centra v Azure in osnovni gradniki za njegovo vzpostavitev.

Andrej Kašnik

Microsoft d.o.o.

Andrej je na Microsoftu svetovalec za področje varne infrastrukture v ekipi Microsoft Services. Primarno se ukvarja z implementacijo rešitev na Azure platformi s poudarkom na IaaS in Operations Management Suite. Izkušnje ki jih bo delil z vami je pridobival tako pri slovenskih, kot večjih tujih organizacijah.