Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

AFS - Azure File Sync

Azure File Sync je nova oblačna storitev Microsofta, ki je lahko zelo uporabna v manjših in večjih okoljih. Gre za stalno sinhronizacijo datotečnih strežnikov tako, da odpravimo slabosti oblaka (počasnost dela zaradi povezave) in slabosti on premises postavitev (pomanjkanje resource-ov). Skratka gre za hibridno storitev, kjer izkoriščamo le najboljše dele oblačnih in lokalnih infrastruktur.

Elvis Guštin

EM-Soft sistemi d.o.o.

Elvis Guštin je sistemski inženir, Cloud and Datacenter Management MVP in Microsoft Trainer (MCT). Od leta 2009 je bil tudi slovenski PAL (Partner Area Lead). Leta 2012 in 2013 ga je SMB Nation razglasil za World Top 150 SMB influencer-ja. Elvis je direktor podjetja EM-Soft sistemi d.o.o., kjer skrbi za svetovanje, vzdrževanje in postavitev informacijskih sistemov za številne stranke. Z informatiko se ukvarja več kot 15 let, v katerih si je nabral veliko izkušenj in znanja, ki pa ga tudi redno izpopolnjuje. Elvis se največ ukvarja z virtualizacijo in terminalskimi storitvami. Pri svojem delu se poslužuje Microsoftovih tehnologij: Windows Server, Exchange, ADFS, System Center in integracijo s Cloud-om. Microsoftove tehnologije se je na primer posluževal tudi, ko je sodeloval pri projektu 1st European games in Baku – Azerbaijan. Elvis je znan tudi kot predavatelj, na Microsoftovi NT konferenci sodeluje že več let, občasno pa lahko njegove članke lahko preberete tudi v IT revijah. Veliko uspeha požanje tudi njegov blog, kjer svoje znanje deli z ostalimi.