Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Azure track - pregled oz. "Moj drugi PC je Azure"

Na predavanju si bomo pogledali kaj je Azure. Katere storitve nam ponuja in ali je Azure samo Microsoft? Kje se nahajajo podatkovni centri in kako je poskrbljeno za varnost in skladnost. Kateri podatki gredo lahko v Azure in kako je z enkripcijo podatkov? Ali imamo lahko svoj mali »Azure« v svojem podatkovnem centru? Prvo predavanje v sklopu »Azure tracka« bo torej na temo hitrega pregleda hibridnega oblaka Azure.

Peter Zdovc

SPAN d.o.o., Ljubljana

Peter Zdovc zadnje leto deluje v vlogi arhitekta rešitev v storitvenem oddelku podjetja SPAN. Pred tem je v okviru Microsoft Services 10 let deloval kot svetovalec na področju načrtovanja in uvajanja Microsoftovih infrastrukturnih storitev in pri tem sodeloval pri uvajanju tehnologij v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije. Zadnja leta se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku. Azure je njegov glavni fokus.  

Tomaž Čebul

Microsoft d.o.o.

Tomaž ima 22 let izkušenj v industriji IT storitev in podpore. Od izgradnje in vodenja skupine do izvedbe širokega nabora IT rešitev s področja upravljanja delovnih postaj, kot tudi podatkovnih centrov. Izkušnje je pridobival tako v Sloveniji kot po različnih državah EU in CEE.  

Robert Potočnik

Microsoft d.o.o.

Robert Potočnik je na področju IT-ja aktiven že skoraj 20 let. Leta 2013 se je pridružil Microsoftu kot svetovalec za področje infrastrukture, zadnja leta pa je zaposlen kot arhitekt v Microsoft World Wide Cloud Infrastructure Center of Excellence.  

Matjaž Perpar

Microsoft d.o.o.

Matjaž z več kot 15 let izkušenj na področju razvoja in arhitekture rešitev z veseljem sodeluje in predava na domačih kot tujih konferencah. Zaposlen je v podjetju Microsoft, kjer zadnji dve leti pomaga ključnim strankam kot Cloud Solution Architect - arhitekt, ki se ukvarja z načrtovanjem rešitev v oblaku.  

Andrej Kašnik

Microsoft d.o.o.

Andrej je na Microsoftu svetovalec za področje varne infrastrukture v ekipi Microsoft Services. Primarno se ukvarja z implementacijo rešitev na Azure platformi s poudarkom na IaaS in Operations Management Suite. Izkušnje, ki jih bo delil z vami, je pridobival tako pri slovenskih, kot večjih tujih organizacijah.