Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Bots, so you don't have to be always available to help your customers

Na vse več straneh se pojavljajo majhna pojavna okna, kjer nas nekdo (morda resnična oseba) sprašuje po takšnih in drugačnih informacijah. Navidezni asistent (bot) nam pravzaprav želi pomagati in pripeljati do informacij, ki jih v danem trenutku iščemo in so nam pomembne, ter s tem narediti pozitivno uporabniško izkušnjo. V tem predavanju si bomo ogledali, kako lahko izdelamo inteligentnega bota, ki predstavlja "pametnega" asistenta z uporabo Microsoft Bot Framework-a, ter kaj vse še poleg tega potrebujemo za razvoj, da je bot karseda v pomoč uporabniku oz. obiskovalcu spletne strani.

Anton Sivic

/

Anton, oče dveh malih deklic, ponosen lastnik malega belega psa, že več kot desetletje piše in soustvarja takšne in drugačne programske rešitve, primarno na Microsoftovi platformi. Poleg programiranja je Anton v preteklosti predaval na številnih dogodkih in tako delil svoje znanje in izkušnje z drugimi.