Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako dobro poznate C#?

V splošnem velja, da je kodo napisano v C# enostavno razumeti že zgolj s poznavanjem katerega od sorodnih jezikov. A vendarle vas obnašanje kode lahko kdaj preseneti celo, če se imate za izkušenega programerja v C#. V tem predavanju si bomo pogledali nekaj takšnih primerov in jih poskusili razložiti. Pridite in preverite, kako dobro zares poznate C#!

Damir Arh

Razum d.o.o.

Damir Arh Microsoftove tehnologije pri svojem vsakdanjem delu uporablja že od študentskih let. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih poslovnih programskih rešitev, kjer se je tudi začel navduševati nad tehnikami za izboljševanje kakovosti aplikacij, kot sta testiranje in stalna integracija. V zadnjem času se vse več posveča mobilnim in spletnim rešitvam, ki niso namenjene zgolj okolju Windows. Zaposlen je kot arhitekt programske opreme v podjetju Razum. Od leta 2012 je nosilec naziva MVP, trenutno za področje Visual Studia in razvojnih tehnologij.