Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Microsoft Teams – sodelovanje še nikoli ni bilo tako preprosto

Microsoft je z Office 365 postavil nov mejnik v produktivnosti na delovnem mestu. Storitve zaposlenim omogočajo, da svoje delo opravljajo lažje, hitreje in učinkoviteje. Zaradi izredno dinamičnega trga in prihoda nove generacije delovne sile, se razvijajo nove potrebe in načini sodelovanja skupin v podjetjih. Microsoft Teams je rešitev v okviru Office 365, ki skupinam zaposlenih omogoča uporabo vseh ključnih orodij za delo in sodelovanje iz enega mesta. Celotno predavanje in vsi scenariji bodo zapeljani skozi Microsoft Teams. Spoznali boste dejanske primere uporabe, se seznanili s triki in namigi za lažje sodelovanje, hkrati pa boste spoznali pravo poslovno vrednost, tako za poslovne odločevalce, kot tudi za uporabnike.

Gregor Matavž

Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že sedem let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje, kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij. Gregor je izvedel in vodil več projektov vpeljave orodja MS Teams v poslovno okolje. V zadnjem letu je delil znanje in izkušnje na odlično obiskanih predavanjih, spletnih izobraževanjih ter delavnicah. Iz prve roke in zelo konkretno vam bo predstavil najboljšo uporabniško izkušnjo, ki vam jo lahko ponudijo orodja Microsoft Teams.