Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Najboljše iz obeh svetov: uporaba javanskih knjižnic v .NET

Razvijalci smo pogosto v položaju, ko del našega problema rešuje knjižnica, ki obstaja za Javo (ali druge rešitve), ni pa primerne knjižnice za .NET. Na predavanju bomo praktično predstavili načine, kako lahko v takem primeru javansko knjižnico uporabimo, izvedli pretvorbo iz Jave v .NET z uporabo odprtokodnih rešitev in predstavili praktično uporabo tega na knjižnici Lucene, ki je ena najbolj popularnih knjižnic za polno besedilno iskanje.

Marko Kokol

Semantika d.o.o.

Marko Kokol ima več kot 10 let izkušenj pri razvoju kompleksnih IT sistemov, specializiran je predvsem za arhitekturo, informacijsko varnost in strežniške rešitve. Je Microsoft certificiran trener, razvijalec in administrator za področja SharePoint, C#, Skype for Businnes / Lync in SQL in je eden vodilnih strokovnjakov za SharePoint pri nas. Izkušnje ima z izvedbo uradnih Microsoftovih predavanj in dogodkov, sodeloval in vodil pa je razvoj številnih projektov s področja bančništva, energetike, telekomunikacij in letalske industrije pri nas in v tujini.