Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Performančno izboljšanje Microsoft SQL strežnika s HPE Persistent Memory

Zahteve po implementaciji podatkovnih baz še vedno naraščajo. Hitrejše izvajanje transakcij, fleksibilnost in možnost nemotene rasti količine podatkov so potrebni za zadovoljevanje potreb današnjega poslovanja. Hkrati podjetja iščejo stroškovno učinkovite, odprte arhitekture ter industrijsko standardne rešitve. Nedavno predstavljeni HPE Persistent Memory prinaša izjemno zmogljiv podatkovni nosilec, ki zadosti vsem prej omenjenim zahtevam. HPE Persistent Memory prinaša zmogljivost RAM pomnilnika z vztrajnostjo tradicionalnega podatkovnega nosilca (diska). Rešitev je idealna za izboljšanje performanc baznih in analitičnih operacij.

Jože Celestina

ADD d.o.o.

Jože Celestina ima več kot 20 let izkušenj na področju infrastrukturnih rešitev. Zadnjih nekaj let se v večini posveča arhitekturi rešitev, sledi novostim na trgu ter jih uspešno uvaja v celovite rešitve. S tem podjetja pridobijo na agilnosti njihovega IT-ja ter posledično boljšo uporabniško izkušnjo poslovnih uporabnikov.  

Uroš Jemec

ADD d.o.o.

Uroš Jemec je arhitekt podatkovnih skladišč v podjetju ADD d.o.o. Specializiral se je za integracijo podatkov, gradnjo podatkovnih skladišč in poročilnih sistemov. Sodeloval je na projektih vzpostavitve celotnega podatkovnega skladišča v panogah zdravstvenega zavarovanja, turizma, energetike, bančnega poslovanja, telekomunikacij in proizvodnih podjetij. Pred prihodom v ADD je bil zaposlen v CRMT d.o.o. in v S&T Slovenija d.d. kot svetovalec za poslovno inteligenco.