Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Polycom naprave in rešitve za Office 365 in Skype for Business

Polycom in Microsoft sodelujeta že vrsto let na področju poenotenih komunikacij. Partnerstvo zagotavlja najboljše iz obeh svetov in zavezo, da bodo skupne rešitve delovale brezhibno in prijazno do končnega uporabnika. Na predavanju bomo skupaj s predstavniki Polycoma predstavili rešitve za Office 365, Skype for Business in Teams. Predavanje bo vključevalo tudi demonstracije v živo. Vljudno vabljeni!

Sandi Jordan

Microsoft d.o.o.

Sandi Jordan deluje v IT industriji zadnjih 15 let. Od tega je večino svojega časa preživel v Microsoftovi storitveni skupini, kjer se ukvarja z uvajanjem rešitev za povečanje storilnosti zaposlenih. V zadnjem času se posveča novim IT smernicam - računalništvu v oblaku.  

Dejan Zupančič

NKT d.o.o.

Dejan Zupančič, ustanovitelj podjetja NKT, ima 20 let izkušenj na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij, primarno na področju poslovnih avdio in video konferenčnih rešitvah. Zadnja leta se ukvarja predvsem z implementacijo sodobnih rešitev za skupinsko komunikacijo v Office 365 ter integracijo obstoječih (legacy) rešitev v to okolje.