Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Power BI v korporativnem okolju

Ali poznate smernice pri kreiranju in objavi Power BI vsebin? Ste se morda že kdaj vprašali, če je način uporabe Power BI pravilen? Katera orodja sploh lahko uporabimo pri razvoju Power BI? Vam je znano kdaj uporabiti Delovne prostore aplikaciji in kdaj same aplikacije? Kakšna so možnosti licenciranja? In kako dostopati do zadnjih podatkov? Pogledali si bomo: · Možnosti objave · Licenciranje · Shranjevanje podatkov · Sodelovanje in deljenje vsebin · Nekaj o administraciji in varnosti · in ostalo.

Borut Olenik

ADD d.o.o.

Z večletnimi izkušnjami v svetu poslovne analitike je na različnih projektih pomagal vpeljati rešitve za boljše poslovno odločanje. V podjetju ADD d.o.o. je zaposlen kot višji svetovalec za poslovno analitiko. Ukvarja se z vodenjem projektov, razvijanjem podatkovnih modelov ter vizualizacijo. Poseben poudarek ima na področju priprave in vizualizacije podatkov v Power BI in Pyramid Analytics.