Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Premostitvena vez med fizičnim in digitalnim svetom

Z rastjo uporabe pametnih naprav, aplikacij v oblaku in Interneta stvari (IoT) so se spremenile potrebe in navade uporabnika. Današnji uporabnik omrežja je zahtevnejši, hitrejši in mobilen, zaradi česar je zagotavljanje hitre, varne in zanesljive povezave danes nujno potrebno. Za poslovno učinkovitost je pridobivanje relevantnih informacij o uporabnikih in njihovih potrebah ključnega pomena. Na predavanju boste izvedeli, več o pomenu in vrednosti lokacijskih storitev ter vlogi pametnega omrežja. Pridružite se nam, in izvedeli boste kako pridobljene podatke konsolidirati in jih spremeniti v odličen ROI.

Igor Grcic

Hewlett Packard d.o.o.

Igor Grčić v družbi Hewlett Packard Enterprise nastopa kot vodja partnerske organizacije in prodajni manager v državah jugovzhodne Evrope. Osredotoča se na razvoj HPE-jevega poslovanja s poudarkom na velikih projektih, ki vključujejo HPE in Aruba omrežno opremo in rešitve. Ima več kot trinajst let delovnih izkušenj v panogah telekomunikacij in informacijskih tehnologij. Deloval je kot vodja odnosov s ključnimi strankami, vodja razvoja izdelkov in vodja ponudb in projektov.