Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Prva tri leta Windows 10 - kaj je novega in kaj morate vedeti?

Windows 10 je med nami že skoraj tri leta in v tem času smo dobili pet funkcionalnih posodobitev operacijskega sistema. Kaj se je v Windows 10 spremenilo v tem času in kaj je prinesla zadnja posodobitev? V tem času se je nabralo veliko izkušenj, pa tudi mnoge napovedi so postale bolj oprijemljive. Na predavanju bomo povzeli glavne funkcionalnosti operacijskega sistema Windows 10, kakor tudi glavne funkcionalnosti in dejstva, ki jih mora poznati vsak skrbnik računalniškega omrežja.

Slavko Kukrika

Slavko Kukrika s.p.

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred sedemnajstimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Največ časa posveča operacijskim sistemom, virtualizaciji in oblaku Microsoft Azure. Opravil je več kot 120 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2016, Windows 10 in virtualizacijo ter redno nastopa na večjih dogodkih in predava v izobraževalnem centru Telekom. Kljub nazivu Microsoft Most Valuable Professional (MVP) mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je pa vseeno nadvse zanimiv in prijazen fant.