Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

S&T in KOMPAS o pravi poti iz klasičnega v hibridno IT okolje

Uspešno poslovanje podjetja je tesno povezano z učinkovito IT podporo. Gorazd Zakrajšek iz turistične agencije Kompas in Jure Pečar iz SNT bosta govorila o izzivih in razlogih za prenovo IT sistema v agilnem okolju, ki se srečuje tudi z izrazito sezonskimi vplivi. Predstavila bosta rezultate prehoda uporabniškega okolja v Office365 ter poslovnih aplikacij v zunanje izvajanje.

Jure Pečar

S&T Slovenija d.d.

Jure Pečar, vodja prodajne skupine za programske rešitve v podjetju S&T d.d., ima več kot 20 let izkušenj iz različnih področij informatike. Ob zanimanju za omrežja in varnostne rešitve se v zadnjem času posveča tudi rešitvam za odkrivanje in odpravo kibernetskih incidentov. Do sedaj se je srečal tudi z različnimi tehnologijami in proizvajalci na področju poenotenih komunikacij in bil med drugimi odgovoren tudi za projekta dveh večjih kontaktnih centrov.  

Gorazd Zakrajšek

KOMPAS D.D.

Gorazd Zakrajšek, vodja digitala in digitalne transformacije v podjetju Kompas d.d., ima več kot 10 let izkušenj s področja digitalnega marketinga, digitalnih poslovnih modelov in digitaliziranjem delovnih procesov. Kompasu se je pridružil leta 2017, pred tem je vodil startup Megabon in bil mentor za digital pri Zavod Ypsilon. Pri svojem delu povezuje najnovejše tehnologije z uporabniški in poslovnimi zahtevami. Agilno je njegova mantra.