Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Strukturirano logiranje v .NET Core

Pri razvoju praktično vsake aplikacije se prej ali slej soočimo s potrebo po zapisovanju diagnostičnih in drugih podatkov, ki nam bodo med delovanjem aplikacije v pomoč pri ugotavljanju nepravilnosti v delovanju. Na predavanju si bomo pogledali, kako se tega problema lotiti v .NET Core/Standard - kako vključiti logiranje, kateri ponudniki logiranja so nam na voljo in kako spisati svojo rešitev. Del predavanja bo namenjen predstavitvi strukturiranega logiranja z uporabo knjižnice Serilog.

Andrej Tozon

ANT Andrej Tozon s.p.

Andrej se že vrsto let aktivno ukvarja z razvojem sodobnih programskih rešitev, ki temeljijo na Microsoftovih namiznih, mobilnih in spletnih tehnologijah. Pri razvoju aplikacij največji poudarek daje oblikovanju uporabniških vmesnikov in omogočanju kar najboljše uporabniške izkušnje. Kot svetovalec pomaga podjetjem pri uvajanju najnovejših tehnologij v lastne razvojne procese, poleg tega pa svoje znanje redno deli na lokalnih konferencah in srečanjih razvijalskih uporabniških skupin. V zadnjem času svoj prosti čas namenja razvoju rešitev za krmiljenje "pametnih" hiš. Najdete ga na Twitterju pod imenom @andrejt.