Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Upravljanje podatkov v Office 365 + Primer prakse: Upravljanje naprav (Zavarovalnica Sava)

Različne interne politike, zakonodaje in regulative, zahtevajo od organizacij, da začnejo razmišljati in obravnavati življenjski cikel in zaščito podatkov. Skozi krajšo demonstracijo bo Uroš Kastelic (Microsoft) pokazal primere uporabe tehnologije Office 365 za zaščito nestrukturiranih podatkov (e-mail, dokumenti) znotraj Office 365, kar lahko pomaga organizacijam pri vsakodnevnem poslovanju kakor tudi pri zahtevah GDPR. Prikaz bo vseboval ročno in avtomatsko označevanje datotek ter iskanje, brisanje in izvažanje teh podatkov. V drugem delu bo Tomaž Lukšič (Zavarovalnica Sava) iz prve roke delil njihove izkušnje pri vpeljavi storitve Microsoft Intune, ki jo uporabljajo za zaščito in upravljanje mobilnih naprav. Zakaj in kako so se lotili prehoda na Intune, kje so imeli težave ter kateri koraki jih še čakajo v prihodnosti.

Uroš Kastelic

Microsoft d.o.o.

Uroš Kastelic se na Microsoftu primarno ukvarja s tehničnim aspektom storitev Office 365. Strankam pomaga razreševati tehnična vprašanja in jih povezati s produkti ter tehnologijami za boljšo produktivnost in sodelovanje. Preden se je pridružil Microsoftu je Uroš več let delal kot razvijalec poslovnih rešitev, ki so slonele na Microsoftovih tehnologijah.  

Tomaž Lukšič

Zavarovalnica Sava d.d.