Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

AI + IoT: Kratka zgodba o cloveskem telesu

V predavanju bomo pogledali kako lahko izkoristimo podatke s senzorjev (IoT) in jih pretvorimo v koristne informacije (AI/ML). S pomočjo konkretnih primerov bomo raziskali Event Hub, Azure Functions, Azure Stream Analytics, Redis in se pogovorili o tem kdaj jih je smiselno uporabiti.

Anze Vodovnik

Microsoft d.o.o.

Anže je predvsem ponosni očka, entuziastični kitarist in strasten razvijalec. Z veseljem sodeluje na raznih konferencah in dogodkih, kjer deli svoje izkušnje iz skoraj 15 let trajajoče kariere razvoja in arhitekture programske opreme. Kratek čas je bil tudi Microsoft MVP za platformo Microsoft Azure, a se je nazivu odpovedal, ko se je pridružil Microsoft UK, kjer je sodeloval s strankami in jim pomagal razvijati in uporabljati rešitve osnovane na Azure platformi. Trenutno je eden od razvijalcev produkta Visual Studio za Mac. Anže je sicer precej aktiven na Twitterju (@avodovnik), deloma pa tudi na svojem blogu (www.vodovnik.com).