Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Ali želite vpeljati v vašem podjetju varnostno operativni center (t.i. SoC)?

S prihodom oblačnih storitev, se okvirji varnostnih storitev in področje tveganj in upravljanje storitev IT močno spreminjata. Vodje korporativne informacijske varnosti (CSO/CISO) so v konstantnem boju pred znanimi in neznanimi IT napadi in sleherni dan zaznamo na desetine novih ranljivosti, ki jih lahko napadalci izrabijo za »obisk« vašega podjetja. V bran se lahko postavite z vpeljavo SoC (Security Operations Center) storitvami, ki bodo zmožne zaznati in odreagirati v primeru »obiska« oz. varnostnega dogodka. Pridružite nam se na predavanju, kjer vam bomo predstavili zakaj vsako podjetje ne potrebuje SoC storitev in zakaj si jih lahko sedaj privošči tudi pri nas. Vas vabimo, da se oglasite na predavanju in poiskali bomo odgovore na omenjena vprašanja, ob pomoči Span SOC storitev (24x7).

Miro Budimir

SPAN d.o.o., Ljubljana

Miro Budimir zadnje leto deluje v vlogi vodje rešitev v storitvenem oddelku podjetja SPAN. Pred tem je v okviru Microsoft Services deloval kot vodja na področju načrtovanja in uvajanja Microsoftovih svetovalnih in podpornih storitev ter pri tem sodeloval pri uvajanju tehnologij v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije. Zadnja leta se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku, nekje vmes ter na tleh. Peter Zdovc zadnje leto deluje v vlogi arhitekta rešitev v storitvenem oddelku podjetja SPAN. Pred tem je v okviru Microsoft Services 10 let deloval kot svetovalec na področju načrtovanja in uvajanja Microsoftovih infrastrukturnih storitev in pri tem sodeloval pri uvajanju tehnologij v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije. Zadnja leta se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku. Azure je njegov glavni fokus.