Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

ATP – v troje je lepše

Ena pomembnih Microsoftovih varnostnih tehnologij je družina produktov ATP (Advanced Threat Protection). Ta ima sedaj tri predstavnike, ki pokrivajo odjemalce in strežnike, domenske kontrolerje ter Office 365. Vsako od njih je že kot samostojna enota zelo močno orodje. Polno moč pa dobijo, ko jih povežemo skupaj in integriramo še z ostalimi Microsoftovimi rešitvami. Na predavanju si bomo razjasnili, kaj posamezen član družine počne, pogledali novosti ter spoznali, kako lahko ta orodja umestite v vaša okolja.

Robert Turnšek

NIL

Robert Turnšek je eden vodilnih strokovnjakov za tehnologije računalništva v oblaku, podatkovnih centrov in omrežij podjetij Cisco, VMware in Microsoft. Svoje tehnično znanje je nadgrajeval z vodenjem različnih NIL-ovih oddelkov in se izkazal v številnih vlogah: od vodje IT-ja do vodje za podporo strankam ter vodje za posebne projekte. Danes je kot IT arhitekt usmerjen predvsem k načrtovanju tehničnih rešitev, ki odgovarjajo na poslovne izzive strank in jim pomagajo dosegati večjo uspešnost na trgu.