Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Enostavno kot v oblaku; pa vendar na tleh

IT Strokovnjaki se že leta trudijo doseči agilnost in ekonomičnost oblaka z nadzorom in upravljanjem lokalne IT opreme. HPE Simplivity 380 prinaša najmočnejšo hiperkonverzirano rešitev, ki jo uporabljajo svetovno priznana podjetja, ki potrebujejo zanesljivost in varnost.. Kot vodilna rešitev dramatično poenostavi Tehnologijo z združevanjem strojne opreme in naprednih podatkovnih servisov za virtualizacijo na eni najbolj prodajanih platform. HPE SimpliVity 380, dostopen na HPE ProLiant DL380 Gen10 Strežnikih, je kompaktna a razširljiva 2U rešitev, ki prinaša strežnike, diskovna polja in storitve mrežnega shranjevanja. Z rešitvijo dobite set naprednih funkcionalnosti, ki doprinesejo učinkovitosti upravljalnosti, zasčiti in izvedbi virtualizacije po konkurenčni ceni.

Jože Celestina

ADD d.o.o.

Jože Celestina ima več kot 20 let izkušenj na področju infrastrukturnih rešitev. Zadnjih nekaj let se v večini posveča arhitekturi rešitev, sledi novostim na trgu ter jih uspešno uvaja v celovite rešitve. S tem podjetja pridobijo na agilnosti njihovega IT-ja ter posledično boljšo uporabniško izkušnjo poslovnih uporabnikov.