Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Excel Tomorrow

Slavni muzej Louvre je v svoji zgodovini služil mnogo različnim namenom in zamenjal mnogo različnih preoblek. Vedno se je spreminjal z okolico in iskal mesto v njej. Enako lahko rečemo za Excel z eno izjemo. Neverjetna transformacija se dogaja mesečno. Kot Excel MVP vsako leto dvakrat slišim kakšna je začrtana smer razvoja v naslednjih dveh letin in vedno znova me sprememba spominja na transformacijo. Predavanje Excel Tomorrow vam bo predstavilo vsem zelo dobro poznano aplikacijo v njeni zadnji preobleki, pokazal pa vam bom celo nekaj prihodnjih preoblek in zagotovo boste na Excel začeli gledati zelo drugače in ga uvrstili v vizijo prihodnosti. Digitalne in drugačne!

Gašper Kamenšek

Excel Olympics

Sem BI navdušenec, ljubitelj Excela ter Power BI sveta ter MVP za Excel. Svojo navdušenost in znanje delim preko podjetja Excel Olympics v obliki tečajev, projektov ter predavanj na konferencah po vsem svetu. Moja pot do večne sreče v profesionalnem svetu je vsako leto deliti znanje Excela s skoraj 500 tečajniki ter poslušalci in jim pokazati kako z Excelom ter Power BI-jem postati produktivni preko njihovih pričakovanj.