Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Exchange Modern Hybrid

Exchange hibridne postavitve imajo vsekakor svoje prednosti. Omogočajo postopno premikanje poštnih nabiralnikov v oblak in po potrebi nazaj. Omogočajo visoko raven varnostni izmenjave sporočil med poštnim sistemom Exchange in oblakom. Hibridna postavitev pa ima tudi nekaj tehničnih zahtev, ki jih je v določenih okoljih težko zagotoviti. Modern Hybrid odpravi nekatere tehnične omejitve klasične hibridne postavitve in poenostavi povezavo Exchange organizacije z oblakom. Predavanje prinaša: - Pregled prednosti in slabosti posamezne hibridne postavitve - Tehnične zahteve za vzpostavitev obeh hibridnih postavitev - skozi demonstacije se bomo podrobno seznanili z obema načinoma hibridne postavitve.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.