Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako postati in ostati varen – delavnica s področja informacijske varnosti

Delavnica je sestavljena iz dveh delov, in sicer: - iz pogleda etičnega hekerja in - iz pogleda sistemskega skrbnika Milan Gabor bo delavnico vodil skozi oči etičnega hackerja ter najbolj pogostih napak, ki jih je bilo mogoče odkriti pri izvedbi varnostnih pregledov. Demonstriral bo najbolj pogoste prijeme, ki omogočajo vdor v sisteme ter dostop do podatkov. Miha Pihler pa bo na delavnici pokazal, katere mehanizme je treba implementirati in kako jih implementirati, da se onemogoči ali vsaj močno oteži delo hackerjem. Udeleženci delavnice bodo lahko sami poskusili implementirati varnostna priporočila in dobre prakse.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.  

Milan Gabor

Viris

Milan Gabor je certificirani etičnih heker in rad analizira, kreka, heka in analizura razne informacijske sisteme. Je lastnik in direktor podjetja Viris. Poleg vsega tega uživa v predavanjih in obiskih hekerskih konferenc. Še vedno sanja o skoku s padalom ali vsaj letenju z jadralnim padalom.