Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

S&T in CINKARNA CELJE o dobri praksi implementacije Azure Site Recovery

Neprekinjeno poslovanje je temelj vsake organizacije pri čemer znaten delež prispeva visoko razpoložljiva IT infrastruktura. V Cinkarni Celje se zavedajo kritičnosti svojega IT okolja, zato so se odločili za vzpostavitev sistema za obnovo podatkov v oblaku. Izbrali so rešitev Microsoft Azure Site Rceovery. Matej Tekavčič iz S&T d.d. in Boris Špoljar iz Cinkarne Celje d.d. bosta predstavila poslovne razloge, tehnične izzive ter dobre prakse vzpostavitve Azure Site Recovery v produkciji.

Matej Tekavcic

S&T Slovenija d.d.

Matej Tekavčič v podjetju S&T d.d. opravlja funkcijo tehnološkega svetovalca na področju zaščite podatkov in oblačnih storitev. Zadnjih nekaj let je nabiral izkušnje v podjetju Amazon Web Services (AWS), kjer je pomagal energetskim in farmacevtskim organizacijam pri vzpostavljanju in uporabi oblačnih storitev.  

Boris Špoljar

CINKARNA CELJE D.D.

Boris Špoljar, vodja službe informatike v podjetju Cinkarna Celje. V svoji karieri se je srečal z različnimi tehnologijami razvoja na Microsoft okoljih. Največ izkušenj ima sicer pri razvoju poslovno informacijskega sistema v Oracle tehnologijah.